تتناول هذه المقالة نصائح مهمة للوقاية سرطان البروستات نحن ندفع :
يرجع لون الطماطم والبطيخ والأطعمة الحمراء الأخرى إلى مضادات الأكسدة القوية التي تسمى الليكوبين. (الليكوبين) يكون. بعضی مطالعات جدید حاکی از آن هستند که مردانی که گوجهفرنگی و سایر محصولات مبتنی بر آن را مصرف میکنند، کمتر دچار سرطان پروستات میشوند. اما مؤسسهٔ تحقیقات سرطان آمریکا (American Institute for Cancer Research) وينبه إلى أن الدراسات التي تربط الطماطم بالوقاية من سرطان البروستاتا محدودة للغاية، وينبغي انتظار المزيد من النتائج..
وفي عام 2018، أجريت دراسة في إسبانيا أظهرت أن اللايكوبين أسهل في الامتصاص من الطماطم المطبوخة.. كلما كانت الطماطم أكثر احمراراً، كلما كان ذلك أفضل، لأن اللايكوبين يتراكم مع نضج الطماطم؛ وهذا يعني أن الطماطم عديمة اللون التي يتم قطفها مبكرًا تحتوي على كمية أقل من الليكوبين مقارنة بالطماطم الناضجة..
مواد مغذی و ویتامینهای موجود در میوهها و سبزیجات میتوانند ریسک ابتلا به سرطان پروستات را کاهش بدهند. سبزیجات سبز حاوی ترکیبهایی هستند که به تجزیهٔ کارسینوژنها (Carcinogen) یا مواد سرطانزای بدن کمک میکنند. رژیم سرشار از مواد مغذی میتوانند سرعت گسترش سرطان را هم کاهش بدهند.
در ضمن اگر در طول روز میوه و سبزی بخورید، بعید است خود را با هلههولههای فراوریشده سیر کنید.
مطالعهای در سال ۲۰۱۴ حاکی از آن است که مادهای مغذی بهنام ایزوفلاون (Isoflavone) با پیشگیری از سرطان پروستات در ارتباط است. ایزوفلاونها در این خوراکیها وجود دارند:
مدتهاست محققان دربارهٔ ارتباط بین چای سبز و ریسک ابتلا به سرطان پروستات مطالعه میکنند، اما نتایج متناقضی به دست آمده است. مطالعهای در سال ۲۰۰۸ نشان داد مردانی که چای سبز مینوشند، یا مکملهای عصارهٔ چای سبز مصرف میکنند، کمتر از دیگران به سرطان پروستات پیشرفته مبتلا میشوند.
وجدت مراجعة للدراسات السريرية عام 2010 أن أبحاث الخلايا والاختبارات على الحيوانات أكدت وجود صلة بين المكونات الرئيسية في الشاي الأخضر والوقاية من سرطان البروستاتا.. البته باید تحقیقات بیشتری روی انسان انجام شود.
عادت به نوشیدن قهوه، ریسک ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد:
این یعنی بین سرطان پروستات و قهوه، رابطهٔ واکنش متناسب با مقدار وجود دارد؛ یعنی کم و زیاد شدن مقدار قهوهای که مینوشید، تأثیر آن بر سرطان پروستات را بالا و پایین میبرد. این تأثیرات برای کسی که گاهوبیگاه قهوه مینوشد، صدق نمیکنند.
اما مقدار بیشتر کافئین میتواند باعث مشکلات جدی برای سلامتی هم شود؛ بهطور مثال ضربان نامنظم قلب و تشنج. برخی متخصصان معتقدند نباید بیش از ۴۰۰ میلیگرم کافئین در روز مصرف کرد؛ ۴۰۰ میلیگرم کافئین، معادل چهار فنجان قهوه است.
روش آماده کردن قهوه هم میتواند عامل مهمی باشد. بحثت دراسة أجريت عام 2015 في النرويج في آثار القهوة المفلترة والقهوة غير المفلترة.. أولئك الذين شربوا القهوة المغلية كانوا أقل عرضة للإصابة بسرطان البروستاتا من أولئك الذين شربوا القهوة المخمرة..
مادتين كيميائيتين هما الكيفستول (كافيكتول) وكاهول (كاهويل) وهم معروفون بقدرتهم على مكافحة السرطان. ويعتقد الباحثون أنه عندما تمر القهوة عبر مرشح ورقي، يتم تصفية هذه المواد الكيميائية. يؤدي غلي القهوة بالطريقة التقليدية إلى بقاء هذه المواد الكيميائية المضادة للسرطان في القهوة .
مطالعهای در سال ۲۰۱۴ حاکی از آن است که احتمالا ارتباطی بین چربیهای حیوانی و افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد. چربیهای حیوانی علاوه بر گوشت، در کره و پنیر هم وجود دارند. اگر امکانش را دارید، چربهای گیاهی را جایگزین چربیهای حیوانی کنید.
این بهجای آن:
كما أن الإفراط في طهي اللحوم يسبب مواد مسرطنة؛ لذلك لا تفرط في طهي اللحوم.
مرضى سرطان البروستاتا الذين يدخنون هم أكثر عرضة لعودة المرض. يكون خطر الوفاة بسبب سرطان البروستاتا أعلى لدى هؤلاء الأشخاص مقارنة بغيرهم.
لم يفت الأوان بعد للمغادرة. مرضى سرطان البروستاتا الذين أقلعوا عن التدخين لأكثر من 10 سنوات لديهم نفس معدل الوفيات مثل المرضى الذين لم يدخنوا قط..
اسید چربی که به اُمگا ۳ معروف است، میتواند به کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات کمک کند. اُمگا ۳ در بعضی ماهیها، از جمله ساردین، تُن، خالخالی، قزلآلا و آزاد وجود دارد.
مطالعهای در سال ۲۰۱۳ حاکی از آن بود که احتمال ابتلا به سرطان پروستات در افرادی که اسیدهای چرب اُمگا ۳ در خون خود دارند، بیشتر است.
اما تحقیقات بیشتر در سال ۲۰۱۵، نشان داد، آن تحقیق ایرادهایی داشته و در واقع هیچ ارتباطی بین افزایش مصرف اُمگا ۳ و افزایش ریسک سرطان پروستات وجود ندارد.
با توجه به این اطلاعات متناقض، برای اینکه متوجه شوید کدام گزینه برای شخص شما بهتر است، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.
بنابر اعلام انجمن سرطان آمریکا (American Cancer Society) بعضی مطالعات بالینی در سالهای دههٔ ۱۹۹۰ میلادی، نشان دادند که سطح پایین فولات در خون میتواند باعث افزایش ریسک سرطان بشود.
ومع ذلك، فإن حمض الفوليك، وهو أحد أشكال حمض الفوليك، يمكن أن يزيد من خطر الإصابة بالسرطان.
تحتوي العديد من الأطعمة على حمض الفوليك، بما في ذلك الخضروات الخضراء والفاصوليا والحبوب الكاملة وحبوب الإفطار. انجمن سرطان آمریکا توصیه میکند مقدار کافی از این خوراکیها مصرف کنید تا فولات کافی وارد بدنتان بشود.
هناك أيضًا دراسات تربط منتجات الألبان أو الأنظمة الغذائية الغنية بالكالسيوم بزيادة خطر الإصابة بسرطان البروستاتا.. لكن هذه الدراسات متناقضة والمخاطر المرتبطة بها صغيرة جدًا.
اضافه وزن یا چاقی، با افزایش ریسک ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط است.
ورزش منظم به حفظ وزن مناسب کمک میکند. افزایش تودهٔ عضلانی و سوختوساز بهتر، از مزایای ورزش هستند. اینها را انجام بدهید:
ورزش کردن لزوما کسالتآور نیست! میتوانید برنامهٔ روزمرهٔ خود را تغییر داده، یا از دوستانتان بخواهید همراهیتان کنند. اگر بتوانید محیط جذابی به وجود بیاورید، ورزش را جدیتر خواهید گرفت.
دربارهٔ احتمال ابتلا به سرطان پروستات با پزشک خود مشورت کنید. دربارهٔ اینها از پزشک سؤال کنید:
اگر ورزش را تازه شروع کردهاید یا یکی از نشانههای زیر را دارید، با پزشک در میان بگذارید:
تعليقات المستخدم