در این مطالب ما تمام سعی خود را کرده ایم که به سوال شما ( چه نوع غذا با سرطان روده ارتباط دارد؟ ) جوابی علمی، کوتاه و مفید ارائه کنیم.
در صورتی که باز هم جواب سوال خود را از جواب داده شده نیافتید و دچار شک بودید حتما در پایین همین نوشته در قسمت دیدگاه ها سوال خود را به صورت تخصصی تر برای آقای دکتر پوریا عادلی متخصص رادیوتراپی آنکولوژی اصفهان ارسال نمایید.
پردازش (فرایند پروسس) گوشت شامل اضافه کردن مواد نگهدارنده مانند نیتریت سدیم یا محصولاتی است که رنگ و طعم را افزایش می دهند. گوشت گاهی دودی نیز می شود، که ممکن است ترکیباتی ایجاد کند که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. مطالعات نشان داده است مصرف مقدار زیادی گوشت فرآوری شده با افزایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال (روده بزرگ) همراه است. یک توضیح بالقوه برای این ارتباط این است که نیتریت ها به بسیاری از گوشت ها، هات داگ، محصولات ژامبون و سایر گوشت های فرآوری شده اضافه می شود که نوعی ماده سرطان زا است.
سلول های سرطانی سلول هایی هستند که توانایی خود را در کنترل تقسیم کنترل شده از دست داده اند و گروهی از سلول های سرطانی که تقسیم و رشد کنترل نشده دارند تومور را تشکیل می دهند. تومورها ممکن است به سرعت یا به آرامی رشد کنند.
جهت آشنایی بیشتر با دکتر لطفا کلیک کنید
نظرات کاربران